Semoga Farhana 'Aqilah dapat menghabiskan pelajarannya dalam masa 3 tahun. Dan grad pada tahun 2020. Ameen
17 Ogos 2017

Sep 16, 2013

Allah Selamatkan Saya


Salam alaik kepada kalian yang sedang membaca.

Di sini ada pengumuman penting.....

AKU DAH 17 TAHUN WOIIII. WOII DENGAR TAK NI?!! TAK DENGAR SAMPAI SANA KE? 

Baik, nampaknya anda patut betulkan balik speaker or whatsoever yang tak betul tu. Termasuklah otak aku yang dah nak tepu ni.

Dah nak tepu okay. Tak tepu lagi...

Then, tahun ni punya celebrate birthday aku boleh tahan la. Walaupun takde yang extravagant. Tapi, kalau orang dah nyanyi2 tu pun cukuplah. Best apa. Malangnya, birthday I time trial you. Terseksa tau. 

Pastu aku dapat cokelat time birthday. Yay!




Skandal aku bagi? Oh tidak tidak. Semuaaaa ni *padahal sikit je pung* kawan plus adek bagi. Oh ya. Tak kenalkan lagi dia kan? Nanti lah post lain. Nak kumpul gambar dengan dia banyak2 dulu. Hehe

Pastu ingat time birthday, malas nak mengalirkan air mata. Rupanya, tertumpah jua. Kuang3. Pagi sebelum masuk dewan pulak tu. Sungguh daebak rasanya. Yang member aku ni, aku tengah berlinangan air mata, dia boleh pulak ajak semua orang nyanyi untuk aku. Terpaksa aku mengucapkan terima kasih dalam keadaan sebak. Haih. Haru, haru *gegeleng kepala*

Then again, hujung minggu tu, my parents plus kaklong datang. Diorang bawak kek secret recipe. Opps. Bawak 2 slice je. Takde lah nak angkut kek besar gils tu. Terjatuh kat dalam kereta naya je. I tak suruh tau diorang datang. Diorang yang nak datang. Hoho. Alhamdulillah~

Pastu, balik rumah, ada orang wish kat facebook. Terima kasih banyak-banyak. Pastu kaklong hantar gambar ni. Comel je. Dia yang besar tu. Aku yang kecik. Hiks 





p/s : Semoga aku boleh buat lagi post macam ni buat masa-masa yang akan datang. Oh ya, doakan aku dapat 11A+ dalam spm ;)

Till then, assalamualaikum...



No comments:

Post a Comment

Feel free to comment :)

.