Semoga Farhana 'Aqilah dapat menghabiskan pelajarannya dalam masa 3 tahun. Dan grad pada tahun 2020. Ameen
17 Ogos 2017

May 31, 2012

Khas Buat Kau

Assalammualaikum,

Sebenarnya aku masih rasa bersalah pasal tadi sebab aku tak mampu nak buat kau gembira. Mungkin aku hanya penambah rasa pahit dalam dada kau. Maka, disini aku pohon maaf atas apa yang berlaku.


Mesti kau pernah dengar “tika kita minta matahari, Allah datangkan hujan, kerana sebenarnya Allah ingin hadiahkan kita pelangi….” Sebenarnya, aku nak cakap macam tu, tapi tak tau kenapa tak keluar kan...

Sumpah skema gila apa yang aku tulis ni tapi tak apa lah, bukan selalu. Hehe. Maka, jangan pening-pening, sedih-sedih, aku tak suka. Aku suka tengok kau gembira. Kau ceria. Manis sikit. Ewah! Haha

Kalau kau rasa form 6 tu still macam HARAM untuk kau, meh baca blog ni. Penat aku cari tau. Hehe. Mana ada. Wekk =p

Itu je kot. Lagi sekali aku nak minta maaf kat kau. Lagi pun, kau terharu tak? Terharu tak? Tambah sayang la kau kat aku kan? Aku tau.. haha

Assalammualaikum :)

4 comments:

  1. weh..aku xtau nak ckp ape..aku teharu gile ni..siyes nak nangis..sebak nak mampuih ni..walopon aku da sia2kn bnyk pluang aku..tp ade gak org still sapot aku..membe2 aku jgn ckp la..mcm2 deme nasihat aku..aku xtau nak ckp pe da..aku syg ko babe

    ReplyDelete
  2. wah wah wah . caya lahh . lame tak bw ko qilaa . hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sengal. Bw tu mende beb? Tak payah nak rempit sangatlah. =p

      Delete

Feel free to comment :)

.