Semoga Farhana 'Aqilah dapat menghabiskan pelajarannya dalam masa 3 tahun. Dan grad pada tahun 2020. Ameen
17 Ogos 2017

Sep 16, 2012

Mai Mai Mai Singgah! :D

Pada 14 September 2012, SRISS telah mengadakan  rumah terbuka khas buat warga sekolahnya ! Laporan khas daripada saya,  ;)




Ini dia ketua Keceriaan Form 4. Tanpa dia, tak gah la booth kami. Her name is Yaya. 





Tengok ni, semua orang busy tapi yang atas ni main2 pulak kan. Hahaha


Ni time gimik majlis penutup kemerdekaan. 






Dengan berakhirnya bulan kemerdekaan maka bermula lah rumah terbuka kami ! xD


These twosome girls ni la perancang makanan kitorang. Tanpa diorang, tak makan budak-budak form 4. From left, Tiqah and Dila.


Tengok lah menu kitorang. Nama nak gah aje. Hahahaha


Pelita pun ada tau. Form 4 punya booth je ada benda ni. Raya habis gitu.
Dari kiri: Qila, Ain, Anis, Hafiy dan Piqa Rahmat



Kami dengan banner buatan sendiri. Bangga sikittt (KN yang buat sebenarnya. This is an art!) Dari kiri : Madi, me and Piqa



Cool right? Credit to our Yaya :)




Budak laki tengah busy hias songkok diorang. Nak nampak gah jugak kan ? Hoho



Tengok ni. Tengah busy set up pun sempat posing. Haha xD
Dari kiri : Madi, Mira, Dayah


Che' abang busy hidang air kat tetamu. Kalau berminat, nama tuan punya badan ni Irfan. Hehe


This is us. The Best Friends Forever insyaAllah :D
Okay. Aku sakai. Lol


Dengan Ammin. Dia sorang je sedondon dengan aku. Ketepikan Fajrul. Hahahaha


Form 4 batch 2009-2013 yang terchenta. Kau nak aku cakap nama sorang2 penat whoa. Hahaha



Itu sahaja laporan dari saya. Semoga hidup kami akan lebih bahagia walaupun halfway called prison. Hahaha

Assalammualaikum :)


No comments:

Post a Comment

Feel free to comment :)

.