Semoga Farhana 'Aqilah dapat menghabiskan pelajarannya dalam masa 3 tahun. Dan grad pada tahun 2020. Ameen
17 Ogos 2017

Feb 5, 2012

Tenene~

Yeah. Sekolah aku cuti tau. Jangan jealousss. Hehe
Cuti ni rasa nak cerita something tapi kan.. I segan la. Ohmy.. Hahaha

There's this guy yang bagi aku memang boleh buat orang cair sepantas...milo dibubuh air panas? Eh? Haha
Okay, senang cerita la. AKU SUKA DIA. Tapi aku rasa dia tak suka aku. No, bukan rasa. Aku tahu. Aku tahu dia tak suka aku. Bukan benci aku ke apa tapi tak ada perasaan suka. Faham?

Maka, aku nak sangat buang perasaan ni. Ewah.
Tapi tak boleh. I'm a loyal person. Thats why lah.
Aku budak bersekolah maka aku harus belajar! belajar! dan belajar!
Aku nak jadi orang yang naik pentas tahun 2014 dengan pangkat 11A+
Doakan untuk aku kay? Sayang korang! ^-^

Dan untuk kawan aku, Ima dan Piqa yang pindah tu, jaga diri elok2 kay? Jangan nakal2. Buat lah kawan baru. Tapi jangan lupa kami kat sini. Dan Ima, aku dah suruh Paiez jaga kau. Kalau dia buli kau cakap je kat aku. Hehehe

Sekian, assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment :)

.