Semoga Farhana 'Aqilah dapat menghabiskan pelajarannya dalam masa 3 tahun. Dan grad pada tahun 2020. Ameen
17 Ogos 2017

Dec 1, 2011

Oh La La~

Asal tajuk aku macam ni?
Entahla. Haha :)

Sebenarnya nak cakap pasal entri sebelum ni. 

Pak cik aku tu bukannya jahat mana,
dia tu baik sebenarnya :)
Aku cerita pasal malam-2 je kan?
Dah siang-2 aku happy je duduk kat rumah dia orang.
Nak buat macam mana.
Tak kan aku nak cakap aku kena dera ke apa.
Tak ada kerja.Huh

Apa-apa pun,
aku dengan kakngah ikut jugakla ambil mama dengan abah kat airport.
Ramai jugak sedara kitorang datang.
Terharu kot.Heh :)

Dah berapa hari entah tak online.
Rindu aku kat alam maya ni.
Tak ke gitu? Ngee~


Sekian,assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment :)

.